آموزش ماژول نویسی در دروپال 7 - بخش هفت
در این بخش از مقاله، یک متد کاربردیتر رو بررسی میکنیم. قصد داریم یک Display formatter سفارشی برای فیلدهای متنی ایجاد کنیم.
در این بخش از مقاله، یک متد کاربردیتر رو بررسی میکنیم. قصد داریم یک Display formatter سفارشی برای فیلدهای متنی ایجاد کنیم.
در بخش قبلی مقاله به باگی در کدهامون اشاره کردیم: اگر کاربر چندینبار از فرم استفاده میکرد، چندین مقدار مجزا وارد پایگاه داده میشد، در حالی که انتظار داشتیم برای هر کاربر فقط یک نتیجهی محاسبه در پایگاه داده ذخیره بشه. در این بخش از مقاله به بررسی سایر ابزار موجود برای انجام queryها در دروپال و رفع باگهای قبلی با کمک این ابزار میپردازیم.
در بخش قبل ساختار یک جدول پایگاهداده برای ماژول my_calculator رو تعریف کردیم. در این بخش، ورود اطلاعات به این جدول رو بررسی میکنیم.
در این بخش از مقاله ذخیرهی دادهها در پایگاه دادهی دروپال رو بررسی میکنیم
در حالی که از فرمها میتوان برای نمایش اطلاعات استفاده کرد، دلیل اصلی استفاده از آنها ورود داده است. در این بخش به ورود داده توسط فرمها در کاربر میپردازیم
در بخش اول با ساختار کلی یک ماژول، نحوهی کار هوکها (قلابها)، سیستم منو و استانداردهای کد نویسی آشنا شدیم. در این مقاله در مورد ساختار فرمها صحبت میکنیم.
چند باری شده دوستانی رو دیدم که قصد مهاجرت از سیستم های دیگه به دروپال رو داشتند. اونها معمولا آشنایی خوبی با زبان PHP داشتند اما برای نوشتن یک ماژول جدید در دروپال با مشکل مواجه میشدند. بنابراین تصمیم گرفتم سایت هایی که میتونه به این دوستان برای نوشتن یک ماژول جدید در دروپال کمک کنه رو معرفی کنم.
اول از همه برای یادگیری ماژول نویسی دروپال پیشنهاد میکنم خود دروپال رو به خوبی یاد بگیرید. خیلی از مواقع دونستن یک سری از قابلیت های دروپال میتونه شما رو از نوشتن یک ماژول جدید بی نیاز کنه. یا حتی درک خوب داشتن از دروپال میتونه به شما ایده های خوبی برای ماژول نویسی بده.