رفتن به محتوای اصلی

آموزش دروپال

مطالب آموزشی دروپال در این دسته بندی قابل مشاهده هستند

نوشتن یک ماژول ساده در دروپال 8

دروپال 8 تغییرات زیادی داشته و نحوه ماژول نویسی در دروپال 8 نیز تغییر کرده. نوشتن ماژول برای دروپال 8 به شکل شی گرایی انجام میشه و از استاندارد PSR-4 پیروی میکند. در این مطلب قصد دارم آموزش نحوه نوشتن یک ماژول ساده یا ؛سلام دنیا؛ رو در دروپال 8 آموزش بدم. بنابراین با ادامه این مطلب همراه باشید.

شروع:

در شروع در نظر میگیریم که شما نحوه نصب و کار با دروپال 8 رو بلدید.

یک تجربه دروپال به صورت مولتی سایت

یکی از قابلیت های دروپال اتصال حساب کاربری بین چند دیتابیس (بانک اطلاعاتی) است. در این مقاله سعی داریم در این خصوص صحبت کنیم و ببینیم چه روش هایی برای اینکار در دروپال وجود دارد. بنابراین تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید.

قبل از اینکه به موضوع اصلی بحث بپردازیم جا دارد  یک تجربه ای تلخ و شیرین از گذشته را بیان کنم.

10+1 دلیل که باید از دروپال استفاده کنیم

امروزه تعداد سیستم‌ها و فریم ورک‌‌ها برای ایجاد یک وب سایت یا یک نرم افزار تحت وب بسیار زیاد است. به طوری که هر کدام از این سیستم ها و فریم ورک ها در زمینه های متعددی استفاده میشوند. اما در این مقاله تصمیم داریم بررسی کنیم که چرا دروپال یک سیستم بسیار مناسب برای انجام بازه وسیعی از نیازهاست. با این مقاله همراه باشید تا دلایل این موضوع را با هم بررسی کنیم.

آیا سرعت سایت دروپالی شما پایین است؟ مشکل را با XHProf شناسایی کنید

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بعد از مدتی توسعه احساس کنید که دروپال شما به اندازه کافی سریع نیست. در این شرایط معمولا این سوال رو از خودمون میپرسیم که حالا چطور متوجه دلیل کندی دروپال بشم. خوشبختانه برای این سوال پاسخ مناسبی وجود داره که میتونه شما رو در پیدا کردن دلیل کندی دروپال بسیار کمک کنه. شما XHProf رو نصب میکنید و تابع هایی که سرعت دروپال رو کند میکنند رو پیدا میکنید. از اینجا به بعد فقط باید اون توابع را بررسی کنید تا به حل مشکل نزدیک شوید.

تغییر چرخه انتشار در دروپال 8

قبلا در مورد دروپال 8 و قابلیت‌های اون صحبت کردیم. اما یکی از چیزهایی که در این مورد نگفتیم تغییر در چرخه انتشار دروپال 8 به بعده. از این به بعد دروپال به سبک گذشته منتشر نخواهد شد و تغییراتی در نحوه انتشار اون به وجود خواهد آمد. پس با ما همراه باشید تا با این تغییرات آشنا بشیم و از الان بدونیم که دروپال نسخه بعد در چه زمانی منتشر میشه.

آموزش ماژول نویسی در دروپال 7 - بخش هشت

در این بخش از سری مقالات آموزشی، با استفاده از ماژول CTools، قصد داریم قابلیت plugable بودن رو به ماژول‌هامون اضافه کنیم. زمان‌هایی پیش‌میاد که استفاده از سیستم هوک‌ها چندان مناسب نیست. نیاز به یک سیستم متمرکزتر که قوانین تعریف شده برای یک کار رو به صورت مجتمع در یک بسته‌ به جای استفاده از سیستم سراسری هوک‌ها دلیل خوبی برای استفاده از پلاگین‌هاست. ماژول CTools بخش زیادی از بخش‌های تکراری (بخش‌هایی که نیاز به کدهای ‌Biolerplate دارند) رو برای توسعه دهندگان ماژول انجام می‌ده. در واقع Platforrm مناسیبی برای plugable کردن ماژول‌هاست.

نوشتن ماژول در دروپال 7 - بخش شش

در بخش قبلی مقاله به باگی در کدهامون اشاره کردیم: اگر کاربر چندین‌بار از فرم استفاده می‌کرد، چندین مقدار مجزا وارد پایگاه داده می‌شد، در حالی که انتظار داشتیم برای هر کاربر فقط یک نتیجه‌ی محاسبه در پایگاه داده ذخیره بشه. در این بخش از مقاله به بررسی سایر ابزار موجود برای انجام queryها در دروپال و رفع باگ‌های قبلی با کمک این ابزار می‌پردازیم.